Muuttopalvelu Tampere

Onko edessä muutto Tampereen alueella tai kauempana? Valitse SPM Kuljetuksen muuttopalvelu Tampereelta, jos haluat, että kaikki sujuu jouhevasti ja ammattitaidolla.

Onnistunut muutto Tampereen seudulla

Teemme muuttoja Tampereella ja ympäristökunnissa, mutta myös muualla Suomessa. Olemme tehneet tätä työtä jo seitsemän vuoden ajan, ja sinä aikana olemme ehtineet muuttaa satoja kotitalouksia ja useita kymmeniä yrityksiä uusiin osoitteisiin.

Käytämme työssämme kuorma-autoja. Joitakin autoistamme on kuvattuna kalustosivuillamme, missä voit käydä tutustumassa niihin. Olemme varma ja ammattitaitoinen muuttopalvelu Tampereen alueella! Meiltä voit tilata palvelun tarpeidesi mukaan; pelkästä kantoavusta kaiken kattavaan avaimet käteen -ratkaisuun asti. Lisäpalveluina tarjoamme myytäviä pakkausmateriaaleja, vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita ja myytäviä pahvisia laatikoita.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Mitä kannattaa huomioida?

Muuttopalvelun peruslähtökohta on selvittää asiakkaan tarve. Se selviää seuraavilla kysymyksillä, mitkä jokaisen asiakkaan on hyvä miettiä etukäteen:

 1. Mistä muutetaan ja mihin?
 2. Kuinka paljon asunnossa on asuinneliöitä?
 3. Muutetaanko kaikki tavarat vai vain osa?
 4. Tarvitseeko tavaraa käydä hakemassa useammasta osoitteesta?
 5. Onko kerrostalokohteissa mahdollista käyttää hissiä?
 6. Pääseekö autolla lähelle ovea vai tuleeko siirtomatkaa?
 7. Tarvitaanko laatikoita?
 8. Tarvitaanko pakkausmateriaalia?
 9. Tarvitaanko lattioiden suojausta?
 10. Tarvitseeko hissi suojata?
 11. Onko painavia huonekaluja, kuten pianoa?
 12. Onko itsellä talkooväkeä?
 13. Kuka irrottaa ja kytkee valaisimet?
 14. Kuka irrottaa ja liittää pesukoneet?
 15. Tarvitseeko kalusteita purkaa/ kasata?
 16. Riittääkö oma aika pakkaamiseen?
 17. Kuka tekee loppusiivouksen?

Kun näihin kysymyksiin on löydetty vastaukset, pääsemme luomaan asiakkaan tarvitseman muuttopalvelun.

Ota yhteyttä

Muuttolaatikot säästävät aikaa ja rahaa

Muuttolaatikoiden tarve kannattaa harkita tarkoin. Usein asiakkaat mieltävät ne kalliiksi, mutta todellisuudessa laatikoiden tehokas käyttö laskee kokonaiskustannuksia ja muutto hoituu huomattavasti kätevämmin. Vuokrattavissa olevat muoviset laatikot nopeuttavat meidän työtämme merkittävästi ja suojaavat asiakkaan omaisuutta tehokkaasti.
Useimmissa tapauksissa muovilaatikot säästävät vuokrakulunsa säästyneillä työtunneilla. Tarvittavien laatikoiden määrän arviointiin on olemassa hyvä perusohje: kun varautuu 1ltk/asuin m2, laatikot riittävät pääasiassa hyvin.

Kotimuutoilla automme perusvarustukseen kuuluvat nokkakärryt ja suojaviltit kalusteille. Erittäin herkät pinnat suosittelemme kuitenkin suojaamaan etukäteen erikseen. Vilteillä saamme suojattua kalusteet päällekkäin lastaamisen mahdollisesti aiheuttamilta hankausjäljiltä. Varaamme tarpeen mukaan työkaluja, siirtoalustoja ym. apuvälineitä, mutta niiden tarve täytyy olla sovittuna etukäteen. Varaa osaava muuttopalvelu Tampereelta ja saat laatikot sekä muut lisävälineet samasta osoitteesta!

Yritysmuutot Tampere

Myös yritysmuutot hoituvat meiltä ammattitaidolla. Aloitamme projektin asiakkaan tarpeen selvittämisellä. Sitten pyrimme löytämään muutolle sopivan ajankohdan, jotta asiakkaan oma liiketoiminta häiriintyisi mahdollisimman vähän. Tarkoituksena ei ole viedä mahdollisuuksia vaan luoda niille paremmat edellytykset toteutua. Jos edessä on yrityksen muutto Tampereella tai sen lähikunnissa, ota meihin yhteyttä. Meiltä saat myös muuttolaatikot

Muuttopalvelun voit tilata tarjouspyyntölomakkeen kautta tai soittamalla Samille numeroon 044 2594060. Ole yhteydessä niin hoidetaan yrityksenne yhdessä uuteen osoitteeseen!

SPM Kuljetus – luotettava muuttopalvelu Tampereelta

Muuttopalvelu toteutetaan aina sovitussa aikataulussa. Hoidamme myös pienemmät projektit ilman minimiveloitusta. Mottomme onkin: ei liian pientä, ei liian suurta muuttoa, etteikö me sitä hoidettaisi.
Meillä on pitkä kokemus ja olemme varsin tottuneita kuljettamaan kalusteita sopimustöidemmekin puolella. Hoidamme näet kolmelle yhtiölle kalusteiden kotiinkuljetuksia sekä kasaamme toimistokalusteita asiakaskohteissa. Lisäksi pyrimme aina löytämään asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman vaihtoehdon tilauksen hoitamiseksi.

Valitse ammattitaitoinen muuttopalvelu Tampereelta ja jätä meille tarjouspyyntö!

Katso yhteystietomme

Pyydä tarjous

Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu