Muuttopalvelu Tampere

Onko edessä muutto Tampereen alueella tai kauempanakin? Valitse SPM Kuljetuksen muuttopalvelu Tampereelta, jos haluat, että kaikki sujuu jouhevasti ja ammattimaisesti.

Onnistunut muutto Tampereen seudulla

Teemme muuttoja Tampereella ja ympäristökunnissa, mutta myös muualla Suomessa. Olemme tehneet muuttoja jo seitsemän vuoden ajan, ja sinä aikana olemme ehtineet muuttaa satoja kotitalouksia ja useita kymmeniä yrityksiä uusiin osoitteisiin.

Hoidamme muuttoja kuorma-autoilla. Joitakin autoistamme on kuvattuna kalustosivuillamme, missä voit käydä tutustumassa niihin. Olemme varma valinta, kun etsit muuttopalvelua Tampereelta! Meiltä voit tilata muuton tarpeidesi mukaan; pelkästä kantoavusta kaiken kattavaan avaimet käteen -muuttoon asti. Muuttoon liittyvinä lisäpalveluina tarjoamme myytäviä pakkausmateriaaleja, vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita ja myytäviä pahvisia muuttolaatikoita.

Katso yhteystietomme

Pyydä tarjous

Mitä muutossa pitää ottaa huomioon?

Muuttopalvelun peruslähtökohta on selvittää asiakkaan tarve muuttoa ajatellen. Se selviää seuraavilla kysymyksillä, mitkä jokaisen asiakkaan on hyvä miettiä etukäteen:

 1. Mistä muutetaan ja mihin?
 2. Kuinka paljon muutettavassa asunnossa on asuinneliöitä?
 3. Muutetaanko kaikki tavarat vai vain osa?
 4. Tarvitseeko tavaraa käydä hakemassa useammasta osoitteesta?
 5. Onko kerrostalokohteiden muutossa mahdollista käyttää hissiä?
 6. Pääseekö muuttoautolla lähelle ovea vai tuleeko siirtomatkaa?
 7. Tarvitaanko muuttolaatikoita?
 8. Tarvitaanko pakkausmateriaalia?
 9. Tarvitaanko lattioiden suojausta?
 10. Tarvitseeko hissi suojata?
 11. Onko painavia huonekaluja, kuten pianoa?
 12. Onko itsellä talkooväkeä?
 13. Kuka irrottaa ja kytkee valaisimet?
 14. Kuka irrottaa ja liittää pesukoneet?
 15. Tarvitseeko kalusteita purkaa/ kasata?
 16. Riittääkö oma aika pakkaamiseen?
 17. Kuka tekee loppusiivouksen?

Kun näihin kysymyksiin on löydetty vastaukset, pääsemme luomaan asiakkaan tarvitseman palvelun.

Muuttolaatikot säästävät aikaa ja rahaa

Muuttolaatikoiden tarve kannattaa harkita tarkoin. Usein asiakkaat mieltävät ne kalliiksi, mutta todellisuudessa laatikoiden tehokas käyttö laskee muuton kokonaiskustannuksia. Vuokrattavissa olevat muoviset muuttolaatikot nopeuttavat meidän työtämme merkittävästi ja suojaavat asiakkaan omaisuutta tehokkaasti.
Useimmissa tapauksissa muoviset muuttolaatikot säästävät vuokrakulunsa säästyneillä työtunneilla. Muuttoon tarvittavien laatikoiden määrän arviointiin on olemassa hyvä perusohje. Kun varautuu 1ltk/asuin m2, laatikot riittävät pääasiassa hyvin.

Varaa osaava muuttopalvelu Tampereelta ja saat laatikot samasta osoitteesta!

Lisävarusteet ja tavaroiden suojaus

Kotimuutoilla automme perusvarustukseen kuuluvat nokkakärryt ja suojaviltit kalusteille. Erittäin herkät pinnat suosittelemme kuitenkin suojaamaan etukäteen erikseen. Vilteillä saamme suojattua kalusteet päällekkäin lastaamisen mahdollisesti aiheuttamilta hankausjäljiltä. Muutoille varataan tarpeen mukaan työkaluja, siirtoalustoja ym. apuvälineitä, mutta niiden tarve täytyy olla sovittuna etukäteen.

Yritysmuutoillakin aloitamme projektin asiakkaan tarpeen selvittämisellä. Sitten pyrimme löytämään muutolle sopivan ajankohdan, jotta asiakkaan oma liiketoiminta häiriintyisi mahdollisimman vähän. Muutto ei saa viedä mahdollisuuksia vaan luoda niille paremmat edellytykset toteutua. Jos edessä on muutto Tampereella tai sen lähikunnissa, ota meihin yhteyttä.

Kyselyt yritysmuuttopalvelusta onnistuu tarjouspyyntölomakkeen kautta, tai soittamalla Samille numeroon 044 2594060. Ole yhteydessä niin hoidetaan yrityksenne muutto maaliin!

SPM Kuljetus – luotettava muuttopalvelu

Muuttopalvelu toteutetaan aina sovitussa aikataulussa. Hoidamme myös pienemmät muutot ilman minimiveloitusta. Mottomme onkin: ei liian pientä, ei liian suurta muuttoa, etteikö me sitä hoidettaisi.
Meillä on muuttopalveluun verraten pitkä kokemus ja olemme varsin tottuneita kuljettamaan kalusteita sopimustöidemmekin puolella. Hoidamme näet kolmelle yhtiölle kalusteiden kotiinkuljetuksia sekä kasaamme toimistokalusteita asiakaskohteissa. Lisäksi pyrimme aina löytämään asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman vaihtoehdon muuton hoitamiseksi.

Valitse ammattitaitoinen muuttopalvelu Tampereelta ja jätä meille tarjouspyyntö!

Katso yhteystietomme

Pyydä tarjous